marți, 5 aprilie 2011

Avantajele Lady's

Fara indoiala ca orice firma care distribuie online produse cosmetice ofera anumite avantaje pentru clientii sai. Si, cu cat mai mare si mai puternica este promovarea unui astfel de magazin online de cosmetice cu atat mai multe si mai incurajatoare pentru clienti sunt ofertele.
Lady's are insa o oferta absolut unica pentru cosmeticele online pe care le distribuie. Practic fiecare client Lady's se bucura de oferte inca de la crearea contului de utilizator . Cand esti client Ladys esti surpins in permanenta de ofertele noi pe care le gasesti pe masura ce cumperi produse online de la Ladys.Prin inscriere beneficiati de preturi cu 25% mai mici decat cele din catalog. Cu 100 ron cumparati produse de 133 ron.
Nu aveti comenzi obligatorii lunare, nu sunteti obligat(a) cu absolut nimic, puteti comanda produsele ori de cate ori aveti
nevoie de ele. Suma minima pentru o comanda este de 100 lei. Puteti plasa comenzile dvs. si la 2, 3 luni in functie de necesitatile personale sau ale familiei.
Prin inscriere beneficiati de catalogul ladys gratuit si la prima comanda veti primi gratuit si un set de testere parfumuri.
Transport gratuit prin Posta Romana oriunde in tara ,7,5 ron transport prin curier in tara, gratuit transportul prin curier in Bucuresti.
 Bineinteles ca principalul avantaj de care se bucura clientii Ladys.ro este acela ca toate produsele comercializate online de Lady’s sunt de calitate si la un pret foarte bun. Devino client Ladys si bucura-te de reduceri si oferte!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 Cosmetice Lady's | Design : Noyod.Com